EEN BETER ZELFBEELD

door A Kalemis


Geplaatst op 1 oktober, 2016 om 12:49


Beter zelfbeeld

Het mag duidelijk zijn dat zitten achter de computer overdag en op de bank hangen voor de tv in de avond verschrikkelijk is voor je lichamelijke gezondheid en zelfbeeld.

Als kantoormedewerker, student of gepensioneerde herken je dit wellicht wel. Maar zitten is het nieuwe roken en hier verandering in brengen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn! DefenseMonkees krachttraining verlaagt angst, conditietraining maakt je positiever en de aandacht voor beweging verbetert jouw zelfbeeld. Regelmatig trainen versterkt je hart en botten, verlaagt de kans op chronische ziektes samen met je bloeddruk, houdt je op gezond gewicht en verlaagt angstgevoelens en depressie. En dat gezamenlijk met een enorme energy boost!

DefenseMonkees geeft jou de mogelijkheid je eigen programma op te zetten. Kies voor Krav Maga en voel je zelfverzekerder op straat, laat yoga jou de balans in je dag terugvinden en voel je sterk met MMA. Sport in een team zoals bij Krav Maga en MMA en combineer dit met individualiteit zoals bij yoga. Zo houd je jouw programma interessant, geniet je van elke les en blijf je het volhouden! Weg met de kilo’s en maak plaats voor een positief zelfbeeld.


Laat een bericht achter:


I.O 26 oktober, 2016 om 9:30

Wow1

V.W 25 oktober, 2016 om 19:43

Wow2