Kids Krav Maga

Zelfstandige en weerbare kinderen!

Boek nu uw gratis proefles!
arrow down icon

Kids Krav Maga bij DefenseMonkees

Niets is zo belangrijk als de veiligheid van uw kind! De wereld waarin kinderen opgroeien is niet altijd lief, leuk en aardig. Bij Kids Krav Maga leren kinderen op speelse wijze: respect, sociale vaardigheden, zelfverzekerdheid, reageren in lastige situaties, en hoe ze het beste kunnen omgaan met agressieve leeftijdsgenoten.

Krachtige lesopbouw

DefenseMonkees Kids Krav Maga is speciaal ontwikkeld voor tieners van 10 t/m 17 jaar. De kids krijgen op een speelse maar vooral praktijkgerichte manier les in de beste zelfverdedigingstechnieken. De Krav Maga technieken zijn gebaseerd op jarenlange praktijkervaring. Door praktijk situaties realistisch na te bootsen stomen we ze klaar voor onze harde maatschappij.

De lessen zijn pedagogisch en methodisch-didactisch zeer verantwoord. De lesopbouw is logisch en begeleidt iedereen stap voor stap. Naast het trainen van motoriek, conditie en reflexen wordt er ook gewerkt aan zelfvertrouwen, respect, discipline, beheersing, mentaliteit en sociale vaardigheden.

Wij geven antwoord op vragen zoals:

  • Hoe blijf ik fit en gezond?
  • Wat als iemand mij probeert mee te nemen?
  • Wat als ik gepest word op school?
  • Hoe leer ik succesvol communiceren?
  • Hoe voorkom ik vervelende, gewelddadige situaties?
  • Wat is een goede uitstraling en lichaamshouding?

Wij zijn er trots op!

Dat honderden kinderen met veel plezier bij DefenseMonkees trainen. Vrolijker, gezonder en fitter door het leven gaan. Niet bang zijn om gepest te worden. En vooral weten hoe te handelen in gewelddadige situaties.

Bekend van onder andere

DefenseMonkees werkt nauw samen met onderwijsinstellingen door heel Nederland. Zo geven we bijvoorbeeld les op basisschool de Triviant en zijn we toonaangevend op het gebied van zelfverdediging voor kinderen.

Is het lastig om de contributie te betalen?

Klik dan hier want het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt!
De triviant logo

3 proeflessen voor slechts

€15,95!

Boek nu!
Instructor illustration with computer showing locations

Locaties

Instructeurs

Veiligheid van uw kinderen staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze instructeurs zijn DM Kids gecertificeerd en zijn tevens in het bezit van een verklaring omtrent gedrag.

Mis niet langer de training in uw stad. Meld u nu aan voor een gratis proefles.

3962 mensen gingen u al voor!

Boek gratis proefles