Krav Maga

It’s time to defend yourself.

Gratis proefles

Krav Maga

Krav Maga is ontwikkeld door het Israëlische leger. De technieken worden in conflictgebieden continu beproeft en aangepast. Hierdoor is Krav Maga verreweg het meest geavanceerde zelfverdedingssysteem ter wereld. Tijdens de lessen leer je jezelf en anderen op de meest effectieve en efficiënte manier te beschermen tijdens benauwde situaties.

Krav Maga level patches Krav Maga level patches

Progressie

Wist jij dat ons oudste lid 70+ is? Jong, oud, dik, dun, fit, ongezond het maakt niet uit. Krav Maga is voor iedereen! DefenseMonkees controleert nauwlettend je progressie. Iedereen begint als P0 en zal na ongeveer 3 maanden trainen al helemaal klaargestoomd zijn voor het P1 examen. Vanaf het P2 examen worden de examens landelijk gehouden en afgenomen. Het Krav Maga levelsysteem is opgedeeld in 4 categorieën: Practitioner, Graduate, Expert en Master. In iedere categorie zitten 5 levels.

Instructeurs

DefenseMonkees Instructors

Onze instructeurs hebben de DefenseMonkees Instructor Course doorlopen en zijn gecertificeerd. Heb jij ook interesse om DefenseMonkees Krav Maga instructeur te worden? Stuur dan een e-mail naar: info@defensemonkees.nl.

Benieuwd wie jouw instructeur is? Bekijk hier de lijst van instructeurs per locatie. Instructeurs

Nieuwsgierig geworden?

Kom gewoon eens gezellig langs voor een gratis proefles en ervaar zelf hoe het is! Een proefles aanvragen gaat gemakkelijk en snel!

Voorbereiding op de les

Al ingeschreven voor een gratis proefles?
Neem dan even een kijkje naar onderstaande tips zodat je goed voorbereid aan jouw krav maga les kan beginnen.

Sportkleding

Een wit t-shirt, trainingsbroek zonder riem en sportschoenen of free-fight schoenen en een handoekje.

Bescherming

Een tok en een bitje is de minimale bescherming die we aanbevelen! Als extra bescherming heeft u scheenbeschermers, boks handschoenen en MMA handschoenen nodig. Bescherming kunt u tijdens de les kopen bij een van onze instructeurs.

Grote fles water

Wij raden u aan om een grote fles water / sportdrank mee te nemen!

Tijdens de proefles

Natuurlijk hoeft u niet alle bescherming aan te schaffen voordat u kunt mee doen met een proefles.

Mis niet langer de training in uw stad, meld u nu aan voor een gratis proefles.

2339 mensen gingen u al voor!