Kickboksen

NU 20% korting op het basic lidmaatschap*

Boek nu uw gratis proefles!
arrow down icon

Kickboksen bij DefenseMonkees

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. Bij kickboksen worden de stoten van het boksen gecombineerd met de trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Elleboogstoten zijn bij kickboksen niet toegestaan.

Kickboksen is dan ook de ideale full body work-out waarbij je op een leuke en uitdagende manier aan je conditie werkt. De hoge intensiteit van de les laat je hartslag en ademhaling maximaal stijgen, waardoor jij optimaal vet aan het verbranden bent!

Je wordt fit, krijgt meer zelfvertrouwen en de kilo's vliegen er vanaf. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en lekker kan trainen.

Kickboks instructeur met student

Instructeur

De kickboks lessen worden hoofdzakelijk verzorgd door onze expert instructeurs Alvaro en Boaz. Met hun jarenlange ervaring bent u in enorm goede handen. Zelf zijn ze er trots op dat ze vrijwel iedere student ongeacht hun startpositie de kneepjes van kickboksen hebben weten bij te brengen. En dat ze in een relatief korte periode een fitter, gezonder en mooier lichaam hebben gekregen wat door hun omgeving absoluut niet onopgemerkt is gebleven.

Stap voor stap begeleiding is enorm belangrijk, daarom staan onze instructeurs altijd open voor net dat beetje extra aandacht wanneer u dat nodig heeft.

DefenseMonkees

Bij DefenseMonkees geloven we dat sporten voor iedereen mogelijk zou moeten zijn. Daarom zijn wij het Kickboks initiatief gestart. Hierin maken wij het voor iedereen mogelijk om mee te doen met onze innovatieve groepslessen.

Mis niet langer de training in uw stad. Meld u nu aan voor een gratis proefles.

3990 mensen gingen u al voor!

Boek gratis proefles
* Korting is uitsluitend geldig op het basic jaar lidmaatschap.

3 proeflessen voor slechts

€15,95!

Boek nu!