Succesverhalen

Wat doet krav maga met jou?

Ik had niet gedacht dat het me zó te pakken zou krijgen! De trainingen motiveren me om mijn grenzen elke keer een beetje te verleggen. Ik voel me fitter, sterker en zekerder! Leuke bijkomstigheid dat mijn lijf ook strakker en meer gespierd is geworden!

Wat vind je van Defensemonkees?

Top! De trainingen zijn afwisselend, uitdagend en ontzettend leuk! De trainers professioneel, gedreven en begeleiden iedereen op zijn of haar eigen niveau. Defensemonkees maakt het voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie, mogelijk om lekker te komen trainen!

- Dewi Paas

Wat doet krav maga met jou?

Tijdens mijn Krav Maga training heb ik verschillende dingen geleerd op gebied van zelfverdediging, maar ik heb één belangrijke les geleerd die overal van toepassing is: “Never give up!”. Door Krav Maga heb ik mezelf een stuk beter leren kennen, waardoor ik mijn grenzen steeds meer kan verleggen. Ik heb meer zelfvertrouwen en ik loop hierdoor geen uitdagingen meer uit de weg. Na iedere training heb ik een gevoel van voldoening: ik voel me fit en mijn mentale weerbaarheid is weer een stuk ontwikkeld.

Wat vind je van Defensemonkees?

DefenseMonkees is een leuke en hechte groep waar de training altijd gezellig is. Alle leden motiveren en stimuleren elkaar om door te zetten. De lessen worden op een leuke doch realistische manier overgebracht. Tijdens de lessen krijg je individuele begeleiding van de instructeur zodat je de technieken sneller onder de knie krijgt. Hierdoor is DefenseMonkees een aanrader voor jong en oud!

- André Arrindell

Onze fans op Facebook