Succesverhalen

"Bij DefenseMonkees heb ik niet alleen zelfverdedigingstechnieken geleerd, maar ook een grote boost in zelfvertrouwen gekregen. Top trainers!"

Emma de Vries

★ ★ ★ ★ ★

Krav Maga Student

"De lessen bij DefenseMonkees zijn intensief en leerzaam. De sfeer is altijd uitnodigend en ondersteunend. Een echte aanrader!"

Lucas Jansen

★ ★ ★ ★ ☆

Beginner

"Ik heb bij verschillende zelfverdedigingsscholen getraind, maar DefenseMonkees springt eruit qua kwaliteit en sfeer. Geweldig team!"

Sofia Groen

★ ★ ★ ★ ★

Ervaren Vechtsporter

"Als moeder vind ik het belangrijk dat mijn kinderen zich kunnen verdedigen. DefenseMonkees biedt een veilige en leuke leeromgeving voor hen."

Nadia Bakker

★ ★ ★ ★ ☆

Moeder van twee kinderen

"Wat doet krav maga met jou? Ik had niet gedacht dat het me zó te pakken zou krijgen! De trainingen motiveren me om mijn grenzen elke keer een beetje te verleggen. Ik voel me fitter, sterker en zekerder! Leuke bijkomstigheid dat mijn lijf ook strakker en meer gespierd is geworden!" Wat vind je van Defensemonkees? "Top! De trainingen zijn afwisselend, uitdagend en ontzettend leuk! De trainers professioneel, gedreven en begeleiden iedereen op zijn of haar eigen niveau. Defensemonkees maakt het voor iedereen, ongeacht leeftijd of lichamelijke conditie, mogelijk om lekker te komen trainen!"

- Sanne

★ ★ ★ ★ ★

Student Maastricht

"Wat doet krav maga met jou? Tijdens mijn Krav Maga training heb ik verschillende dingen geleerd op gebied van zelfverdediging, maar ik heb één belangrijke les geleerd die overal van toepassing is: “Never give up!”. Door Krav Maga heb ik mezelf een stuk beter leren kennen, waardoor ik mijn grenzen steeds meer kan verleggen. Ik heb meer zelfvertrouwen en ik loop hierdoor geen uitdagingen meer uit de weg. Na iedere training heb ik een gevoel van voldoening: ik voel me fit en mijn mentale weerbaarheid is weer een stuk ontwikkeld." Wat vind je van Defensemonkees? "DefenseMonkees is een leuke en hechte groep waar de training altijd gezellig is. Alle leden motiveren en stimuleren elkaar om door te zetten. De lessen worden op een leuke doch realistische manier overgebracht. Tijdens de lessen krijg je individuele begeleiding van de instructeur zodat je de technieken sneller onder de knie krijgt. Hierdoor is DefenseMonkees een aanrader voor jong en oud!"

André Arrindell

★ ★ ★ ★ ★

Student en later Instructeur

Onze fans op Facebook

13.MEI.2020

DefenseMonkees cover picture

KRAV MAGA: LES IN LEVEN

DE START Zo´n twee jaar geleden ging ik naar mijn eerste les Krav Maga; een zelfverdedigingssysteem dat elementen gebruikt uit verschillende vechtsporten, met dat verschil dat er geen regels en ook geen wedstrijden zijn. Misselijk, zenuwachtig en onzeker stond ik bij de warming-up. Maar ik was er. De jaren voorafgaand had ik

593 weergaven · Gepubliceerd op 13 Mei 2020

11.MAR.2020

DefenseMonkees cover picture

WHAT IS KRAV MAGA FOR ME, AND WHAT IT’S LIKE TO BE AN INSTRUCTOR AT DEFENSEMONKEES

2009 - that is the year where my life has completely changed. As an Israeli citizen, I was called up to join the Israeli military forces. I was quite a skinny 18-year-old kid, with a very low fitness level, and pretty much insecure.

1137 weergaven · Gepubliceerd op 11 Mar 2020

26.FEB.2020

DefenseMonkees cover picture

MIJN ERVARINGEN MET KRAV MAGA

Een aantal weken geleden werd ik uitgenodigd door DefenseMonkees om een proefles Krav Maga te komen volgen. Krav wat? Krav Maga. Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord. Na wat onderzoek doen, was ik erg nieuwsgierig geworden en afgelopen maandag stond mijn proefles* gepland.

228 weergaven · Gepubliceerd op 26 Feb 2020