Krav Maga

Expert Self-Defense Training.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Geliefd door 3999+ studenten

Krav Maga Heerlen

Krav Maga. Veel mensen kennen het als een vechtsport, maar in werkelijkheid is het een verdedigingssport die je leert om jezelf en anderen te beschermen in gevaarlijke situaties. Wij trainen je om verdedigingsbewegingen uit te voeren op basis van je reflexen. Zo ontwikkel je een natuurlijk instinct voor hoe je in verschillende situaties moet reageren.


Wil jij de ultieme verdedigingssport onder de knie krijgen? Schrijf je dan in voor een gratis proefles en ontdek wat wij je kunnen leren.

Tarieven Krav Maga Heerlen

We bieden verschillende sporten aan in groepsverband. Hieronder vind je een overzicht van onze lidmaatschappen. Je kunt je lessen natuurlijk combineren of je op slechts één discipline focussen.

Lidmaatschappen

Geen inschrijfkosten!

Essentials

45

p/m

 • Max. 4 lessen per maand
 • Alle DefenseMonkees locaties
 • Jaar lidmaatschap

Basic

79

p/m

 • Onbeperkt lessen
 • Alle DefenseMonkees locaties
 • Na 3 maanden maandelijks opzegbaar

Ultimate

55

p/m

 • Onbeperkt lessen
 • Alle DefenseMonkees locaties
 • Jaar lidmaatschap

Wil je eerst een lesje meedoen en aan de hand daarvan bepalen of Krav Maga de sport voor jou is? Dat kan! Schrijf je in voor een gratis proefles en ontdek deze mooie verdedigingssport.

Boek gratis proefles

Locaties Heerlen

De ultieme verdediging

Met Krav Maga ben je niet alleen verzekerd van je eigen veiligheid, je kunt deze verdedigingssport ook uitstekend gebruiken om anderen te beschermen. Bij Krav Maga gaan we uit van reflexen. Dat betekent dat we vanuit de natuurlijke reactie een tegenreactie aanleren. Niemand is namelijk altijd paraat. Het overgrote deel van de mens reageert in stressvolle en confronterende situaties in een reflex en door juist dit aspect te trainen, kun je je reflexen gebruiken om een verdedigingsmove uit te voeren.

Persoonlijke ontwikkeling

Je kunt Krav Maga niet alleen gebruiken voor je eigen verdediging en die van anderen. Het is ook een perfecte sport voor je persoonlijke ontwikkeling. Als je eenmaal een beetje geoefend bent in deze sport, voel je je zelfverzekerder en ga je een confrontatie misschien minder snel uit de weg. Je leert je eigen waarde kennen en deze persoonlijke ontwikkeling kun je op mentaal en fysiek gebied uitoefenen.

Voor wie is Krav Maga?

Krav Maga is er voor iedereen. En dan bedoelen we niet alleen de fitte mensen. Nee, iedereen. Jong, oud, dik of dun en fit of ongezond. Krav Maga maakt geen onderscheid. Juist omdat we je trainen om vanuit je reflexen een verdedigingsmove uit te voeren, kan iedereen het leren! Na de training heb je een heerlijke workout gehad en na elke les heb je weer meer geleerd.

Krav Maga fighters

Je eerste les

Veilig & Toegankelijk: Start met een eenvoudige warming-up en stretching. Basis Technieken: Leer drie kern technieken van Krav Maga. Voor Iedereen: Ongeacht je niveau, voel je welkom en veilig.
Krav Maga level patches Krav Maga level patches

De niveaus

Net als bij andere verdedigingssporten moet je examens halen om naar een hoger niveau te klimmen. Iedereen begint als B0 en na 3 maanden doe je voor het eerst examen voor het B1-niveau. Dit doen we in groepsverband. Vanaf het B2-niveau vinden de examens landelijk plaats. Bij Krav Maga onderscheiden we de volgende niveaus:

 • Basic
 • Advanced
 • Specialist
 • Expert

⚠️ Wat heb je nodig?

Voor de Krav Maga lessen adviseren we het volgende voor uw veiligheid en comfort:

Verder vragen we je om een wit T-shirt en een sportbroek zonder riem te dragen. Sportschoenen of free-fight schoenen zijn het juiste schoeisel voor een Krav Maga les.

Let op: voor de gratis proefles hoef je de beschermingsmiddelen niet mee te nemen. Wel de juiste kleding, schoenen, water en een handdoek.

Gratis proefles? Meld je aan

Ben je benieuwd geworden naar Krav Maga en wil je weten wat we je kunnen leren? Meld je dan aan voor een gratis proefles Krav Maga in Heerlen.

Boek gratis proefles