DefenseMonkees Challenge 5

Het was de afgelopen week erg lekker weer. Mooi om eens een stukje te hardlopen of met de fiets erop uit te gaan. Of gewoon een stuk wandelen. Zorg in ieder geval dat je blijft bewegen. Er komt een tijd dat we weer gezamenlijk mogen sporten en dan is het natuurlijk prettig om nog een beetje iets van een conditie te hebben. Een mogelijkheid om buiten intens bezig te zijn, zijn Boaz zijn mini-bootcamps.

Barry heeft op Koningsdag een speciale livestream, trek je oranje-outfit aan en hos met hem mee. Mocht het je nu niet lukken om hier aan mee te doen, dan hebben we natuurlijk weer een leuk weekprogramma, Deze oefeningen kun je doen op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Wat moet je doen?

Hieronder tref je het schema voor week 17 aan. Hierin staan de oefeningen voor arm-, buik-, en beenspieren, alsmede full-body oefeningen en natuurlijk een cardio oefening. Bij de armoefeningen zou je flesjes water als gewichten kunnen gebruiken. In de meest rechterkolom vind je een link die je nodig hebt om het bijbehorende YouTube filmpje te openen. Het filmpje geeft de uitleg en is tegelijk de opdracht.

Denk eraan dat je je tijd bijhoudt en laat zien hoe fit je nog bent door je tijden hieronder te delen. Veel plezier!



Dag Oefening Filmpje
Maandag Beenspieren Open
Dinsdag Full body work-out Open
Woensdag Buikspieren Open
Donderdag Armspieren Open
Vrijdag Squats Open
Zaterdag Cardio Open
Zondag Full body Open