DefenseMonkees Challange 1

Soms is een verlenging best leuk, bijvoorbeeld wanneer er na de reguliere speeltijd bij een voetbalwedstrijd geen winnaar is.

Helaas is de verlenging vanwege het Corona-virus, COVID-19 geen feestje. Zoveel mogelijk afstand houden en geen sociale activiteiten, zoals sporten of naar de kroeg. We kunnen het allemaal vergeten, althans in ieder geval voor de komende tijd.

De overheid heeft de maatregelen verscherpt en hier zitten wij allemaal mee. Hoewel wij ons natuurlijk, zoveel mogelijk, aan de richtlijnen van het RIVM willen houden, willen wij ook graag samen weer gaan bewegen.

Om elkaar te motiveren heb ik een challenge in elkaar gezet bestaande uit een aantal essentiële oefeningen om lichaam en geest fit te houden. Belangrijk is dat je je eigen tijd bijhoudt en deze in de comment-sectie deelt. Hierdoor weten wij welke studenten hebben deelgenomen en kunnen we elkaar beter motiveren.

Wat moet je doen?

Hieronder tref je een week schema aan. Daarin staan de oefeningen opgenomen. In de meest rechterkolom vind je een link die je nodig hebt om het bijbehorende YouTube filmpje te openen. Het filmpje geeft de uitleg en is tegelijk de opdracht.

Denk eraan dat je je tijd bijhoudt en laat zien hoe fit je nog bent door je tijden hieronder te delen.

Dag Oefening Filmpje
Maandag squat Open
Dinsdag Meerdere oefeningen Open
Woensdag Rust dag Open
Donderdag Plank Open
Vrijdag Buikspieren Open
Zaterdag Rust dag Open
Zondag Armen, rug, buik en benen Open