Wat kost Krav Maga?

Krav Maga is een populaire vechtsport die steeds meer beoefenaars aantrekt. Het is een effectieve en praktische vorm van zelfverdediging, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Maar wat kost het om Krav Maga te beoefenen? Hieronder geven we een overzicht van de kosten, inclusief lidmaatschappen, bescherming, en andere bijkomende uitgaven.

Lidmaatschappen

De kosten voor Krav Maga lessen variëren afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest. Er zijn verschillende opties beschikbaar, afhankelijk van je behoeften en trainingsintensiteit.

Essentials (€45 per maand): Dit lidmaatschap biedt je de mogelijkheid om maximaal 4 lessen per maand te volgen bij alle DefenseMonkees locaties. Dit is ideaal voor beginners of mensen met een druk schema die niet vaker kunnen trainen. Dit abonnement vereist een jaarlidmaatschap.

Basic (€79 per maand): Dit abonnement geeft je onbeperkt toegang tot lessen bij alle DefenseMonkees locaties. Het is perfect voor degenen die regelmatig willen trainen en snel vooruitgang willen boeken. Na drie maanden is dit abonnement maandelijks opzegbaar.

Ultimate (€55 per maand): Met dit jaarlidmaatschap kun je onbeperkt lessen volgen, net als bij het Basic abonnement, maar tegen een lagere maandelijkse prijs. Dit abonnement is aantrekkelijk voor diegenen die zich voor langere tijd willen binden en kosten willen besparen.

Voor jongeren zijn er speciale lidmaatschappen beschikbaar:

K1 (€39 per maand): Dit jaarlidmaatschap biedt onbeperkte toegang tot trainingen voor jongeren van 10 tot en met 17 jaar.

K2 (€55 per maand): Dit abonnement biedt dezelfde voordelen als K1, maar met de flexibiliteit om maandelijks op te zeggen.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor personal training en losse lessen:

Personal training (€100 per les): Dit biedt een op maat gemaakt trainingsprogramma met een persoonlijke instructeur. De les is flexibel in te plannen en is geschikt voor 1 tot 4 personen. Ideaal voor wie snel vooruitgang wil boeken met intensieve, persoonlijke begeleiding.

Losse les (€20 per les): Als je slechts af en toe wilt deelnemen aan een les, kun je kiezen voor een eenmalige toegang.

⚠️ Bescherming

Voor uw veiligheid raden wij ten zeerste aan om een kruisbeschermer en een bitje te gebruiken. Overweeg ook scheenbeschermers, bokshandschoenen en MMA-handschoenen voor extra bescherming.

Klik hier voor essentiële bescherming

en zorg voor uw veiligheid en die van anderen.

Bescherming

Naarmate je vordert in Krav Maga, is het belangrijk om te investeren in de juiste bescherming om blessures te voorkomen. Hier is een overzicht van de belangrijkste beschermingsproducten die je kunt aanschaffen:

Gebitsbeschermer: Vanaf €12,50 tot €23,95, afhankelijk van het merk en model.

Kruisbeschermer: Verkrijgbaar voor mannen (€22,95) en vrouwen (€25,95).

Scheenbeschermers: €32,95.

MMA Handschoenen: €34,99.

Bokshandschoenen: Vanaf €54,99 tot €69, afhankelijk van het model.

Krav Maga Broek: €35.

DefenseMonkees Shirt: €25 voor volwassenen en €22,50 voor kinderen.

Examens

Om je voortgang in Krav Maga te testen, kun je deelnemen aan examens:

Pre-examen: €29.

Examen: €40, inclusief diploma, patch en online registratie.

Supplementen

Om je trainingen te ondersteunen, kun je ook overwegen om supplementen te gebruiken:

Whey Perfection: Vanaf €63,64 voor 896 gram, ideaal voor spiergroei en spierbehoud.

Creatine Monohydrate: Vanaf €12,99, helpt bij het verbeteren van prestaties tijdens intensieve training.

Krav Maga: Een Waardevolle Investering

Het investeren in Krav Maga-training is een investering in uw toekomst. Het biedt u de tools die u nodig hebt om veilig, zelfverzekerd en succesvol te zijn.


Boek een proefles